Afbeelding bedankt

Erkenning voor ontvangen hulp is zeer belangrijk om de motivatie te voeden. Het kan vaak onopgemerkt blijven, maar het is belangrijk om dit moment nooit voor later te laten liggen. Weet je niet wat je moet zeggen? Geen probleem, in dit artikel hebben we enkele dankzinnen verzameld die je daarbij zullen helpen. Bekijk hieronder de afbeelding bedankt (kaartjes) en teksten voor op deze kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Afbeelding bedankt
Bron: Greetz

10 zinnen van dankbaarheid om een goede vriendschap te waarderen

Ik vergeet degenen niet die aan mijn zijde vechten in de moeilijkste momenten. Daarom wil ik je deze oprechte woorden sturen om je vanuit het hart te bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan.

Zonder jouw belangrijke steun zou ik de tegenslagen waarmee ik geconfronteerd werd, niet hebben overwonnen. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn en ik zal hier zijn om je te helpen als je me nodig hebt.

Sommige pijnen zijn moeilijk te verdragen. Maar alles wordt gemakkelijker als we mensen aan onze zijde hebben die ons op momenten als deze van ganser harte steunen. Ik wil je bedanken voor alle troostende woorden die ik heb ontvangen tijdens deze droevige fase van mijn leven. Ik zal nooit vergeten hoe zelfs in bittere momenten je me vrede liet voelen.

 

Het is in tijden van lijden en wanneer wij hulp nodig hebben, dat wij zien wie de mensen zijn die ons werkelijk waarderen. Het is waar dat het overwinnen van moeilijkheden veel afhangt van onze houding, maar wanneer wij iemand aan onze zijde hebben die ons steunt, wordt alles gemakkelijker. Ik dank je hartelijk voor jouw kostbare hulp. Jouw woorden en gebaren zullen in mijn hart bewaard worden.

Bedankkaart afbeelding
Bron: Greetz

Meer teksten om te bedanken voor op een afbeelding

  • In momenten zo moeilijk als deze is alle steun belangrijk en helpt ons om door te gaan. Alle woorden en gebaren van genegenheid van jullie allemaal hebben veel voor me betekend en helpen me herstellen. Ik dank je allen, vanuit het hart!
  • Er zijn momenten in het leven dat niets ons hart echt kan verwarmen, maar de wetenschap dat we vrienden hebben en mensen die van ons houden, brengt enige troost. Ik wil al mijn vrienden hartelijk danken voor hun gebaren en woorden van troost, en voor hun zorg voor mij en mijn familie.
  • Het was belangrijk voor me om jullie steun te krijgen. Zonder jou aan mijn zijde, denk ik dat ik niet meer zou kunnen staan. Ik laat jullie achter met mijn oprechte dank en een liefdevolle omhelzing. Het hart doet nog steeds pijn, maar de liefde die ik ontvang helpt de pijn te helen.
  • Je was mijn grote steun. Ik ben er zeker van dat ik deze moeilijke tijd nooit had kunnen doorkomen zonder jullie hulp. De lucht leek te ontbreken, de grond leek te zijn weggelopen van mijn voeten. En alleen jij gaf me wat ik nodig had! Dank je voor alles, mijn vriend!
  • In negatieve momenten, zoals die welke ik heb meegemaakt, zien we hoe sommige mensen een prachtige kant kunnen hebben die ons hart kan raken.  De laatste dagen heb ik ontelbare blijken van genegenheid ontvangen, gebaren die ik nooit zal vergeten. Ik ben enorm dankbaar voor de steun en troost die mij werd gegeven.
  • Er zijn situaties in het leven die niet kunnen worden teruggedraaid, maar wanneer wij echte broeders aan onze zijde hebben, voelen wij een krachtige kracht die ons vooruit kan helpen. Bedankt dat je me altijd steunt.

Hieronder nog twee bedankt afbeeldingen.

Afbeelding bedankt

Bedanktkaart met afbeelding
Bron: Greetz
Afbeeldingen bedankt kaart
Bron: Greetz

Een bedankt afbeelding toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info @ bedanktteksten.nl.

Meer: