Afbeelding bedankt

Erkenning voor ontvangen hulp is zeer belangrijk om de motivatie te voeden. Het kan vaak onopgemerkt blijven, maar het is belangrijk om dit moment nooit voor later te laten liggen. Weet je niet wat je moet zeggen? Geen probleem, in dit artikel hebben we enkele dankzinnen verzameld die je daarbij zullen helpen. Bekijk hieronder de afbeelding bedankt (kaartjes) en teksten voor op deze kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Afbeelding bedankt
Bron: Greetz

10 zinnen van dankbaarheid om een goede vriendschap te waarderen

Ik vergeet degenen niet die aan mijn zijde vechten in de moeilijkste momenten. Daarom wil ik je deze oprechte woorden sturen om je vanuit het hart te bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan.

Zonder jouw belangrijke steun zou ik de tegenslagen waarmee ik geconfronteerd werd, niet hebben overwonnen. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn en ik zal hier zijn om je te helpen als je me nodig hebt.

Sommige pijnen zijn moeilijk te verdragen. Maar alles wordt gemakkelijker als we mensen aan onze zijde hebben die ons op momenten als deze van ganser harte steunen. Ik wil je bedanken voor alle troostende woorden die ik heb ontvangen tijdens deze droevige fase van mijn leven. Ik zal nooit vergeten hoe zelfs in bittere momenten je me vrede liet voelen.

Het is in tijden van lijden en wanneer wij hulp nodig hebben, dat wij zien wie de mensen zijn die ons werkelijk waarderen. Het is waar dat het overwinnen van moeilijkheden veel afhangt van onze houding, maar wanneer wij iemand aan onze zijde hebben die ons steunt, wordt alles gemakkelijker. Ik dank je hartelijk voor jouw kostbare hulp. Jouw woorden en gebaren zullen in mijn hart bewaard worden.

Bedankkaart afbeelding
Bron: Greetz

Meer teksten om te bedanken voor op een afbeelding

 • In momenten zo moeilijk als deze is alle steun belangrijk en helpt ons om door te gaan. Alle woorden en gebaren van genegenheid van jullie allemaal hebben veel voor me betekend en helpen me herstellen. Ik dank je allen, vanuit het hart!
 • Er zijn momenten in het leven dat niets ons hart echt kan verwarmen, maar de wetenschap dat we vrienden hebben en mensen die van ons houden, brengt enige troost. Ik wil al mijn vrienden hartelijk danken voor hun gebaren en woorden van troost, en voor hun zorg voor mij en mijn familie.
 • Het was belangrijk voor me om jullie steun te krijgen. Zonder jou aan mijn zijde, denk ik dat ik niet meer zou kunnen staan. Ik laat jullie achter met mijn oprechte dank en een liefdevolle omhelzing. Het hart doet nog steeds pijn, maar de liefde die ik ontvang helpt de pijn te helen.
 • Je was mijn grote steun. Ik ben er zeker van dat ik deze moeilijke tijd nooit had kunnen doorkomen zonder jullie hulp. De lucht leek te ontbreken, de grond leek te zijn weggelopen van mijn voeten. En alleen jij gaf me wat ik nodig had! Dank je voor alles, mijn vriend!
 • In negatieve momenten, zoals die welke ik heb meegemaakt, zien we hoe sommige mensen een prachtige kant kunnen hebben die ons hart kan raken.  De laatste dagen heb ik ontelbare blijken van genegenheid ontvangen, gebaren die ik nooit zal vergeten. Ik ben enorm dankbaar voor de steun en troost die mij werd gegeven.
 • Er zijn situaties in het leven die niet kunnen worden teruggedraaid, maar wanneer wij echte broeders aan onze zijde hebben, voelen wij een krachtige kracht die ons vooruit kan helpen. Bedankt dat je me altijd steunt.

Hieronder nog twee bedankt afbeeldingen.

Afbeelding bedankt

Bedanktkaart met afbeelding
Bron: Greetz
Afbeeldingen bedankt kaart
Bron: Greetz

Een bedankt afbeelding toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info @ bedanktteksten.nl.

Nog meer bedankt spreuken en zinnen

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om iemand te bedanken op een kaartje:

 1. Klassieke Dankbaarheid: Hartelijk dank voor je vriendelijkheid en steun. Jouw gebaar betekent veel voor me.
 2. Een Wereld van Dank: Bedankt voor het delen van jouw vriendelijkheid. Je hebt mijn wereld een beetje helderder gemaakt.
 3. Diepe Waardering: Mijn diepe waardering voor jouw vrijgevigheid. Dank je wel voor alles wat je doet.
 4. Een Klein Woord, Grote Dank: Een klein woord, maar met grote dankbaarheid. Jouw hulp wordt enorm gewaardeerd.
 5. Hartverwarmende Dank: Hartelijk dank voor jouw hartverwarmende steun. Het maakt een groot verschil in mijn leven.
 6. Dank Je Wel, Gewoon Omdat: Bedankt, gewoon omdat je zo geweldig bent. Jouw vriendelijkheid wordt niet over het hoofd gezien.
 7. Lichtpuntje van Dank: Jouw vriendelijkheid is als een lichtpuntje in mijn leven. Bedankt voor alles.
 8. Een Glimlach en Dankjewel: Met een glimlach wil ik je bedanken. Jouw positiviteit maakt de wereld mooier.
 9. Waardering voor Jij: Waardering voor jou en alles wat je doet. Jouw inzet wordt opgemerkt en gewaardeerd.
 10. Hartelijk Bedankt: Hartelijk bedankt voor jouw buitengewone bijdrage. Jouw vriendelijkheid maakt de wereld een betere plek.
 11. Een Wereld van Dankbaarheid: Een wereld van dankbaarheid in één klein woord: bedankt. Jouw vriendelijkheid is onbetaalbaar.
 12. Dankbaar voor Jij: Dankbaar voor jou en de positieve energie die je brengt. Bedankt voor alles.
 13. Een Groot Dankjewel: Een groot dankjewel voor de kleine dingen die je doet. Jouw aandacht maakt een verschil.
 14. Dankbaar voor de Kleine Dingen: Dankbaar voor de kleine dingen die je doet. Jouw zorgzaamheid wordt enorm gewaardeerd.
 15. Dank je voor de Stralende Zon: Dank je wel voor de stralende zon die je brengt in mijn leven. Jouw positiviteit is aanstekelijk.
 16. Bedankt voor de Steun: Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun. Jouw aanwezigheid is mijn grootste zegen.
 17. Een Enorme Dankjewel: Een enorme dankjewel voor jouw vrijgevigheid. Jouw goedheid raakt mijn hart diep.
 18. Bedankt voor de Vreugde: Bedankt voor de vreugde die je brengt. Jouw optimisme is een bron van inspiratie.
 19. Dank je voor Jij: Dank je voor gewoon jij zijn. Jouw authenticiteit is verfrissend en gewaardeerd.
 20. Een Oprechte Dankbetuiging: Met een oprecht hart wil ik je bedanken voor alles. Jouw bijdrage maakt mijn dagen beter.

Of het nu gaat om een klein gebaar of een grotere inspanning, het uiten van dankbaarheid op een kaartje laat zien dat je de tijd neemt om waardering te tonen voor de bijdrage van de ander. Het creëert een warme en positieve sfeer in de relatie.

Meer: