Afscheid van een collega

Heeft een collega van je een nieuwe baan gekregen of gaat jouw collega met pensioen? Afscheid nemen van een fijne collega is niet altijd eenvoudig. Soms weet je simpelweg niet goed hoe heet dit afscheid kunt formuleren of wat je op een kaart wilt zetten. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je afscheid kunnen nemen van een collega. Hier lijstje meerdere teksten die je kunt gebruiken, wanneer je afscheid neemt van een collega. Bekijk hier de afscheid van een collega teksten en kaarten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Afscheid van een collega
Bron: Greetz

Afscheid van een collega – met pensioen?

Stopt jouw collega met werken en gaat hij of zij met pensioen? Dan zou dit een aantal leuke teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van jouw collega.

“Lieve collega, eindelijk is het zover en kun je met pensioen. Ik heb altijd genoten om met je samen te werken en wens je het beste. Geniet van je vrije tijd en we zullen altijd aan je blijven denken.”

 

“Het zal een stuk stiller worden hier op de werkvloer, wanneer jij met pensioen gaat. We zullen je aanwezigheid enorm missen en hopen dat je een fijne tijd tegemoet gaat.”

 

“ Geniet van je pensioen kanjer. We zullen je missen en wens je het beste toe.”

Afscheid collega kaart
Bron: Greetz

Een nieuwe baan

Gaat de collega de werkvloer verlaten omdat hij of zij een nieuwe baan heeft? Ook dan is het belangrijk om goed afscheid te nemen van jouw geliefde collega. Hieronder lees een aantal teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van jouw collega.

“Het was een eer om met je samen te werken. Wat fijn dat je een nieuwe stap in je carrière gaat maken en ik wens je al het beste. Ik zal je zeker gaan missen en hoop dat we buiten het werk om nog contact zullen houden.”

 

“Ik zal je niet alleen gaan is het tijdens het werk, maar ook zeker tijdens de pauze. Het koffie drinken zal niet hetzelfde zijn zonder jou. Hopelijk vind je daar gauw een ander koffiemaatje en we houden contact!”

 

“ Je was een fijne collega om mee samen te werken. Het is mooi om te zien hoe je een nieuwe uitdaging hebt gekregen. Pak deze ook met beide handen aan en weet dat wil je zullen missen. Succes bij je nieuwe uitdaging.”

Stoppen met werken

Stop jouw collega om andere redenen? Of dit nu vanuit persoonlijke overwegingen zijn of een wegen gezondheidsklachten, het is goed om op een goede manier afscheid te nemen. Hieronder lees je een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van een collega die gaat stoppen met werken.

“Wat jammer dat je stopt met werken. Je was een top collega en ik ga je zeker missen.”

 

“Wat balen dat je moet stoppen met jouw werkzaamheden. We denken aan je en willen je bedanken voor jouw grote inzet.”

Goed afscheid nemen van een collega is erg belangrijk. Een afscheid op de werkvloer hoeft niet te betekenen dat je de collega niet meer hoef te spreken. Zeker wanneer je een goede band hebt opgebouwd met de collega is de kans groot dat je ook naar het afscheid nog contact zult houden.

Meer: