Bedankt collega teksten

Wanneer je al meerdere jaren fulltime samenwerkt met een collega, kan deze collega eerder als een goede vriend of familielid gaan aanvoelen. Het is dan ook altijd zwaar wanneer een collega gaat vertrekken. Het is belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen. Hier lees je dan ook voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken om jouw collega te bedanken voor de samenwerking, de inzet of gewoon omdat het kan. Bekijk hieronder de bedankt collega teksten, voor bijvoorbeeld bij een cadeau of kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt collega teksten voor op een kaart

De collega gaat met pensioen

Moet je afscheid nemen van de collega omdat hij of zij met pensioen gaat? Dan zou dit een aantal leuke teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van de collega.

 

“Wat zal het stil worden op de werkvloer. Jouw afwezigheid zal zeker duidelijk worden. Ik wil je bedanken voor de fijne samenwerking die we de afgelopen jaren hebben gehad. Je was een top collega en ik wens je al het goede toe.”

“Ik wil je bedanken voor de jaren dat we samen gewerkt hebben. Samenwerken met jou zorgde ervoor dat het werk een stuk leuker was. Ik ga je missen en wens je een fantastisch pensioen toe.”

Bedankt collega teksten
Bron: Greetz

De collega heeft een andere baan gevonden

Heeft een collega een andere functie gekregen, gaat het op een andere locatie werken of heeft hij of zij een nieuwe baan gekregen? Dan zijn dit een aantal teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van jouw collega en te bedanken voor zijn of haar service.

  • “Wat een goed nieuws dat je vooruitgang maakt in je carrière. Ik ben trots op je en wil je bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wens je veel succes en we houden contact.”
  • “ Bedankt voor de mooie jaren dat we samen hebben gewerkt. Ik weet dat je ook het zult maken bij jouw nieuwe werkgever.”
  • “Je bent een topper en ik wil je bedanken voor de samenwerking. Je was een fijne collega om mee te werken en ik hoop ook dat je bij jou nieuwe werkplek fijne collega’s zult ontmoeten.”
  • “Het was fijn om met je te kunnen werken. Je was een fijne en betrouwbare collega en ik zal je zeker gaan missen. Bedankt voor de fijne tijd die we samen bij “naam bedrijf” hebben gehad.”
Tekst kaart collega bedankt
Bron: Greetz

Algemene bedankjes

Ook tijdens het werk zijn er genoeg momenten waarop je jouw collega kunt bedanken. Maak gebruik van de volgende teksten, wanneer je jouw collega zomaar wilt bedanken.

 

“Bedankt dat je voor me bent ingesprongen laatst. Het heeft veel voor me betekend en ik ben je erg dankbaar.”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de harde inzet die je de laatste tijd hebt getoond. Dankzij de soepele samenwerking is het ons toch mooi gelukt. Hartstikke bedankt collega!”

“Lieve collega, ik wil je nog bedanken dat je me de laatste tijd zo goed hebt geholpen.”

Maak zeker gebruik van de mogelijkheid om een collega te bedanken. Er zijn genoeg redenen om te bedenken waarom jouw collega een bedankje heeft verdiend. Het is goed om je te uiten of jouw waardering op te schrijven. Zo geniet je van een geweldige samenwerking en een goede sfeer op de werkvloer.

Mooie bedankt collega teksten toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Meer: