Afscheid teksten

Het leven bestaat uit fasen. Sommige daarvan zijn misschien moeilijk op te geven, maar het is noodzakelijk te begrijpen dat persoonlijke groei alleen plaatsvindt wanneer we bepaalde mensen, materialen of momenten loslaten. Moet je afscheid nemen, maar je weet niet precies welke woorden je moet gebruiken? Bekijk hieronder enkele perfecte afscheid zinnen om afscheid te nemen, maar met behoud van de gevoeligheid en bovenal de waarachtigheid! Bekijk de afscheid teksten voor op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Afscheid teksten
Bron: Greetz

Afscheid teksten voor op een kaart

Beste vriend, weet dat niets meer hetzelfde zal zijn na je vertrek. Maar ik beloof je dat onze vriendschap intact zal blijven. Dank je voor deze jaren van vriendschap. Met jou leerde ik wat kameraadschap, loyaliteit, vrijgevigheid en partnerschap zijn. Reken altijd op me. Zelfs ver weg, zal ik tot jouw beschikking staan. Ik hou van je en ik mis je nu al!

Onze relatie was vol goede momenten en veel medeplichtigheid. Vandaag sluiten we deze etappe af, met de zekerheid dat onze vriendschap nooit vergeten zal worden. Weet dat er aan deze kant altijd iemand zal zijn op wie je op elk moment van je leven kunt rekenen. Veel geluk op dit moment en bedankt voor alles!

Vandaag neem ik afscheid van je, ook al weet ik dat ik nog lang van je zal blijven houden. Jij was de persoon die me grote dingen leerde over het leven en de liefde. Ik ben ontzettend blij dat ik jou in mijn leven heb. Dank je voor alles en wees gelukkig!

Het leven bestaat uit veranderingen en ik ben blij voor die veranderingen in jouw leven. Veel geluk met je nieuwe baan en dat alles goed mag gaan, mijn vriend.

Afscheid kaart tekst
Bron: Greetz

Meer zinnen om afscheid te nemen voor op een kaart

We zijn blij met je vertrek omdat we weten dat het jouw keuze is. Je hebt jouw bekwaamheid al meermaals bewezen en nu hebt je de kans om jouw talent te tonen in een nieuwe professionele loopbaan. Gefeliciteerd. Succesvol zijn. We zullen je hier missen!

Ik ben bedroefd over jouw vertrek uit dit bedrijf, maar ik vertrouw erop dat dit de eerste stap is op een pad waar je al jouw dromen zult verwezenlijken! Meer dan een collega, ben je een broer voor me geworden. Ik ben er zeker van dat je een briljante carrière zult hebben. Wees gelukkig op dit nieuwe pad van je!

Ik ben nooit goed geweest in afscheid nemen, zeker niet als het met iemand is waar ik van hou. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Voor mij zou je blijven, maar ik begrijp dat je verder moet gaan. Dus ik kan je alleen maar veel geluk toewensen op je weg.

Ik weet dat je er altijd van droomde om ergens anders te wonen en ik weet hoe hard je gevochten hebt om daar te komen. Dit afscheid is heel moeilijk, maar mijn liefde en mijn trots voor jou dat je alles hebt overwonnen wat je wilde, is veel groter dan alles. Wees blij!

Veel succes en succes in je nieuwe baan. Zelfs als je ver weg bent, kun je op me rekenen voor alles wat je nodig hebt. Een dikke knuffel mijn vriend!

Meer teksten voor een afscheid, bijvoorbeeld van een collega.

Afscheid van een collega teksten

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van een collega:

 1. Klassieke Afscheidsgroet: Het is tijd om afscheid te nemen, maar de herinneringen zullen voor altijd blijven. Veel succes met je nieuwe avontuur!
 2. Dankbaar voor de Samenwerking: Het was een voorrecht om met jou samen te werken. Dank voor de geweldige samenwerking. Het ga je goed!
 3. Een Nieuw Begin: Afscheid nemen is niet het einde; het is het begin van iets nieuws. Veel succes in je volgende hoofdstuk!
 4. Herinneringen Koesteren: Afscheid nemen is moeilijk, maar laten we de goede tijden koesteren. Bedankt voor alle waardevolle herinneringen.
 5. Op Naar Nieuwe Uitdagingen: Terwijl je verder gaat naar nieuwe uitdagingen, laat ik je gaan met dankbaarheid voor de tijd die we samen hebben doorgebracht.
 6. Een Afscheidsgroet: Afscheid nemen is niet gemakkelijk, maar ik wens je alle succes en geluk op je nieuwe pad.
 7. Bedankt voor de Inspiratie: Bedankt voor de inspiratie en de impact die je op ons hebt gehad. Je wordt gemist, maar je laat een blijvende indruk achter.
 8. Het Ga Je Goed Wensen: Het ga je goed in alles wat je doet. Bedankt voor je bijdrage aan ons team.
 9. Een Nieuw Avontuur Begint: Afscheid nemen betekent vaarwel zeggen tegen het oude en hallo tegen het nieuwe avontuur dat voor je ligt.
 10. Dank voor de Lach: Bedankt voor de lach, de inzet, en de onvergetelijke momenten. Je vertrekt, maar de herinneringen blijven.
 11. Een Laatste Groet: Dit is geen vaarwel, maar een ’tot ziens’. Bedankt voor alles, en ik kijk uit naar het moment waarop we elkaar weer ontmoeten.
 12. Deuren Sluiten, Vensters Openen: Hoewel we deuren sluiten, openen er elders vensters. Veel succes met de nieuwe kansen die voor je liggen.
 13. Met Trots Terugkijken: Laten we met trots terugkijken op wat we samen hebben bereikt. Bedankt voor je toewijding en inzet.
 14. Een Nieuw Hoofdstuk: Afscheid nemen betekent ruimte maken voor een nieuw hoofdstuk. Ik wens je alle succes en vreugde in dit nieuwe avontuur.
 15. Dank voor de Samenwerking: Dank voor de geweldige samenwerking. Je vertrekt, maar je laat een leegte achter die moeilijk zal worden gevuld.
 16. Een Nieuw Begin, Een Nieuwe Kans: Afscheid nemen geeft ons een kans voor een nieuw begin. Moge je nieuwe pad gevuld zijn met succes en vreugde.
 17. Herinneringen Delen: Terwijl we afscheid nemen, koesteren we de herinneringen die we hebben gedeeld. Het beste voor wat de toekomst brengt.
 18. Dank voor de Inspiratie: Bedankt voor de inspiratie en motivatie die je met ons hebt gedeeld. Je vertrekt, maar je legacy blijft.
 19. Een Dankbare Groet: Een afscheidsgroet doordrenkt met dankbaarheid voor alles wat je hebt bijgedragen. Veel succes en alle goeds.
 20. Tot We Elkaar Weer Zien: Afscheid nemen is niet voor altijd; het is een ’tot we elkaar weer zien’. Bedankt voor alles en tot ziens!

Of het afscheid nu gepaard gaat met emoties of optimisme voor de toekomst, het delen van een oprechte boodschap kan het proces van afscheid nemen verzachten en de banden tussen collega’s versterken.

Zelf afscheid teksten toevoegen aan dit artikel? Reageer dan hieronder.

Meer: