Bedankt cadeautje

Iedereen vindt het leuk om cadeaus te krijgen. Het vervult ons hart met genegenheid te weten dat een geliefde de zorg heeft genomen iets uit te kiezen om ons te geven. Zo’n simpele en gulle daad maakt het verschil. Daarom is het heel belangrijk om het liefdevolle gebaar terug te geven. Dus, kijk eens naar deze dankbetuigingen voor het ontvangen geschenk! Bekijk hieronder een bedankt cadeautje en teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt cadeautje
Bron: Greetz

Bedankt cadeautje en teksten

1. Ik dank je voor het geschenk dat me een goed gevoel gaf

Ik ben erg blij met jouw aandacht. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor het liefdevolle geschenk en vooral voor het feit dat je er zorg voor gedragen hebt iets te kopen dat bij mijn persoonlijkheid past. Ik voelde me gelukkig om je geschenk te ontvangen. Het mooiste is te weten dat je de tijd hebt genomen om iets speciaals te kiezen en dat gaf me zo’n goed gevoel.

2. Dank je voor het geschenk en voor het maken van me aan het glimlachen

Je maakte mijn verjaardag zo veel beter met zo’n speciaal gebaar. Ik dank je vanuit het hart voor het geschenk dat mijn dag gelukkiger maakte. Je bent een heel lief mens en dat laat je zien in de kleine details. Ik voelde me als een heel speciaal persoon en daarvoor hoef ik je alleen maar te bedanken!

3. Dank je voor het geschenk en dat ik je in mijn leven heb

Een verjaardag vieren is altijd prachtig, maar als ik een cadeau krijg met zoveel genegenheid als het cadeau dat jij me gaf, is het nog specialer. Ik dank je hartelijk voor jouw aandacht, maar nog meer dat ik je in mijn leven heb!

4. Dankbaarheid voor het geschenk

Mijn verjaardag was heel speciaal en jij hebt daar een heel belangrijke rol in gespeeld. Niet alleen voor de aanwezigheid, maar ook voor het mooie geschenk dat ik met zoveel genegenheid zal bewaren. Ik dank je hartelijk voor jouw genegenheid en voor het zo gelukkig maken van mijn dag!

5. Een cadeau dat me diep raakte

Ik wil je bedanken voor alles wat je me geeft. Maar ik wil dat je weet dat je cadeau me diep geraakt heeft. Ik had niet zoiets intens verwacht. Ik kan zien dat het uit het hart werd aangeboden. Mijn dag zal voor altijd gemarkeerd zijn. Ik dank je voor alles!

Cadeautje bedankt kaart
Bron: Greetz

Meer teksten voor bij cadeaus om te bedanken

6. Ik waardeer het cadeau dat het is om jou in mijn leven te hebben

Ik dank je voor de genegenheid, voor het geschenk en voor jouw aanwezigheid op deze bijzondere dag van mij. Mensen zoals jij zijn uniek en onvergetelijk. Ik zal nooit vergeten wat jouw hart voor het mijne heeft gedaan!

7. Jouw geschenk maakte me gelukkig

Ik zal je altijd dankbaar zijn voor de geweldige persoon die je bent, maar ook voor het prachtige geschenk dat je me gaf. Je hebt mijn dag vreugdevoller en opwindender gemaakt, vol van leven; stralend. Naast de woorden en de voortdurende steun die je me dag na dag geeft, vervulde dit geschenk van jou mijn hart met vreugde.

8. Dank je voor het cadeau

Ik vond je cadeau echt geweldig! Ik dank je uit het diepst van mijn hart dat je aan mij gedacht hebt en dat je mijn dag nog vrolijker hebt gemaakt. Onze vriendschap is erg belangrijk voor mij en ik waardeer wat we hebben tussen ons! Een dikke knuffel en nogmaals bedankt voor het cadeau!

Teksten voor bij bedankt cadeaus

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken voor een kaartje bij een mooi bedankt cadeau:

 1. Een Hart van Dank: Met een diep dankjewel en dit kleine cadeau wil ik mijn waardering tonen. Je hebt mijn hart verwarmd.
 2. Cadeau van Waardering: Dit cadeau draagt mijn oprechte waardering. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.
 3. Een Symbolisch Bedankje: Dit kleine geschenk draagt de symboliek van mijn dankbaarheid. Jouw hulp is voor mij onbetaalbaar.
 4. Een Cadeau vol Dankbaarheid: Dit cadeau is doordrenkt met mijn diepe dankbaarheid. Bedankt voor je buitengewone inzet.
 5. Een Blijk van Dank: Dit kleine gebaar is slechts een blijk van mijn dankbaarheid voor jouw vriendelijkheid.
 6. Een Cadeau van Erkenning: Dit cadeau is een uiting van mijn erkenning voor alles wat je doet. Bedankt voor je onvermoeibare inzet.
 7. Een Geschenk van Vreugde: Dit geschenk draagt niet alleen vreugde maar ook mijn oprechte dank voor jouw steun.
 8. Een Cadeautje voor Jou: Dit kleine cadeautje is voor jou, als een teken van mijn dankbaarheid voor je vriendelijkheid.
 9. Een Hartelijk Bedankje: Met een hartelijk bedankje en dit kleine geschenk wil ik mijn waardering tonen. Je bent geweldig.
 10. Een Symbolisch Gebaar: Dit symbolische gebaar is een weerspiegeling van mijn dankbaarheid voor alles wat je hebt gedaan.
 11. Een Klein Bedankje: Dit kleine bedankje is voor jou, als een manier om te zeggen hoezeer ik je hulp waardeer.
 12. Een Cadeau van Trots: Dit cadeau draagt trots en dankbaarheid voor alles wat je hebt bereikt. Bedankt voor je inzet.
 13. Een Cadeau van Troost: Dit cadeau draagt niet alleen troost maar ook mijn diepe dank voor je steun in moeilijke tijden.
 14. Een Gebaar van Vriendschap: Dit kleine gebaar is een uiting van mijn vriendschap en dankbaarheid. Bedankt voor alles.
 15. Een Cadeau van Liefde: Dit cadeau draagt de liefde en dankbaarheid die ik voel voor de persoon die je bent.
 16. Een Klein Presentje: Dit kleine presentje is een teken van mijn grote dankbaarheid voor je buitengewone bijdrage.
 17. Een Geschenk van Geluk: Dit geschenk draagt niet alleen geluk maar ook mijn diepe dank voor alles wat je hebt gedaan.
 18. Een Cadeau vol Herinneringen: Dit cadeau draagt de belofte van mooie herinneringen en mijn dankbaarheid voor jouw rol daarin.
 19. Een Cadeau van Hoop: Dit cadeau draagt hoop en mijn oprechte dank voor jouw steun. Je hebt het verschil gemaakt.
 20. Een Cadeau van Inspiratie: Dit cadeau draagt niet alleen inspiratie maar ook mijn dankbaarheid voor de inspirerende persoon die je bent.

Het toevoegen van een persoonlijke boodschap aan een cadeaukaartje maakt het gebaar nog specialer en laat de ontvanger weten hoezeer je hun inzet of hulp waardeert.

Een tip voor een bedankt cadeautje? Reageer dan hieronder.

Meer: