Bedankt collega spreuk

Een van je collega’s vertrekt voor nieuwe avonturen in een ander bedrijf en een afscheidskaart circuleert in de open ruimte. Het is tijd om de juiste woorden te vinden om al het goede te zeggen dat je hem of haar toewenst, of je deze persoon nu een beetje, veel… of helemaal niet kent. Hier zijn wat voorbeeldteksten die je uit de problemen kunnen helpen als je geen ideeën meer hebt. Bekijk op deze pagina de bedankt collega spreuk voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Je brengt misschien het grootste deel van je dag door met je collega’s, maar de meesten van hen zijn toch vreemden voor je. Maar dat betekent niet dat je niet aardig tegen ze wil zijn. Bekijk hieronder de teksten ter inspiratie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt collega spreuk
Bron: Greetz

Enkele voorbeelden van mooie teksten (ook bedankt collega spreuk)

  • “We hebben niet veel gelegenheid gehad om samen te werken in de drie jaar dat je bij ons bent. Maar het weinige dat ik van je weet, maakt dat ik spijt heb dat ik niet de tijd had om je beter te leren kennen. Ik wens je veel succes in je nieuwe baan en hoop dat je het naar je zin hebt.
  • “Een nieuw avontuur wacht op je ver van ons en ook al zullen we je missen, ik ben blij voor je. Veel geluk en het allerbeste!”
  • “Nieuwe horizonten wachten op je, met zeker uitdagingen en kansen voor je. Ik hoop dat je geniet van dit nieuwe avontuur en slaagt in wat je ook doet.”
  • “Toen ik voor het eerst bij het bedrijf kwam, gaf je me het gevoel dat ik welkom was. Je vriendelijkheid hielp me veel om te integreren. Het zijn mensen zoals jij die een werkomgeving aangenaam maken. Je volgende collega’s hebben veel geluk. Ik hoop dat ze het zullen verdienen en je een warm welkom zullen heten.”
  • “Werken met jou was een plezier. Ik wens je het allerbeste voor de toekomst en ik hoop dat je af en toe nog eens langskomt om hallo te zeggen.”
  • “Een verandering van baan is als een boot die van koers verandert. Dus ik wens je goede wind, goede vaart en een mooie horizon.”
Bedankt collega kaart
Bron: Greetz

Afscheid van een collega die ook een vriend is

Als je in de situatie verkeert dat je afscheid moet nemen van iemand die je echt graag mag, zul je waarschijnlijk geen moeite hebben om de formule te vinden die hem of haar het gevoel zal geven dat hij of zij uniek voor je was. In je briefje zinspeel je op de dingen die je samenbrachten en natuurlijk vermeldt je dat je elkaar niet uit het oog mag verliezen.

“Een nieuw beroepsavontuur wacht op je, ver van ons vandaan. Hoewel ik niet zal verhelen dat ik jullie erg zal missen, hoop ik dat deze nieuwe baan jullie alles zal brengen wat jullie verwachten: succes, voldoening, en vooral, collega’s die net zo aardig zijn als wij! Dit laatste punt zal waarschijnlijk het moeilijkst te bereiken zijn, want we hebben de lat erg hoog gelegd!”

“We gaan niet tegen elkaar liegen, jou zien gaan is geen pretje. Maar tegelijkertijd, omdat ik veel van je hou, ben ik blij voor je omdat ik weet dat je een motiverende werkomgeving en betere voorwaarden zult vinden. Ik hoop alleen dat je collega’s zult vinden die je net zo zullen waarderen als wij!

“We zullen je missen, maar ik denk dat je gelijk hebt om voor deze nieuwe uitdaging te gaan. Je moet je verlangens volgen. Veel geluk voor je!”

 

“Een praatje met jou bij de koffie was een van de dingen die me motiveerde om ’s morgens naar het werk te gaan. Wat ga ik nu doen nu je weg bent, behalve de hele dag in een slechte bui zijn? Het zal moeilijk zijn, maar ik zal niet egoïstisch zijn en je veel goeds en succes wensen.”

 

“Ze zeggen dat niemand onvervangbaar is. Van mijn kant zeg ik dat het niet gemakkelijk zal zijn je te vervangen omdat je de lat hoog hebt gelegd. Niet alleen professioneel, maar ook menselijk. Je nieuwe collega’s hebben veel geluk!

Een bedankt collega spreuk toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Meer: