Foutje bedankt

Oeps, heb je per ongeluk een verkeerde mail gestuurd naar een collega of ben je vergeten om langs te gaan bij een afspraak? Er zijn helaas genoeg momenten waarop je de fout in kunt gaan. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat zaken nooit meer goed komen. De beste manier om jouw fouten te herstellen, is door hier professioneel en volwassen mee om te gaan. Verontschuldig je voor de fout die je gemaakt hebt. Dit kan op een zeer eenvoudige manier. Stuur een kaartje met de tekst “Foutje, bedankt!” en een persoonlijke tekst. Hier lees je goede teksten die je op zo’n kaart kunt schrijven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Foutje bedankt teksten

Een foutje op het werk

Heb je een fout gemaakt op het werk en gaat dit niet alleen ten koste van jezelf, maar ook van een college of een heel team? Zorg er dan voor dat je leert van jouw fouten en een goede herstart maakt. Trakteer bijvoorbeeld op taart met de tekst “Foutje, bedankt!” erop of stuur een mail of kaart met de volgende teksten:

  • “Oeps, sorry! Helaas heb ik de verkeerde mail gestuurd. Foutje, bedankt!”
  • “Geen zorgen, fouten maken is menselijk. We gaan er samen tegenaan. Foutje, bedankt!”
  • “Foutje, bedankt! Volgens mij heb ik de verkeerde geadresseerden toegevoegd aan mijn voorgaande mail. Deze kunnen jullie dus als niet verstuurd beschouwen.”

Foutje bedankt

Een blunder met vrienden

Heb je een grove blunder gemaakt bij jouw vrienden, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van de jarenlange vriendschap? Het is dan belangrijk om deze gebeurtenis niet zomaar te vergeten, maar juist op positieve wijze verder te gaan. Stuur jouw vriend of vriendin een mail of kaart met de volgende tekst:

 

“Foutje bedankt! Sorry dat het de vorige keer zo verkeerd liep. Ik had beter op mijn woorden moeten letten en dat besef ik helaas nu pas, oeps! Foutje bedankt, laten we vooral ons focussen op de toekomst en de goede dingen.”

 

“Lieve .. , ik heb al een tijdje niets van me laten horen. Foutje bedankt! Het is ook zo druk. Hopelijk spreek ik je gauw weer.”

 

“Foutje bedankt, vervelende dingen kunnen altijd gebeuren. Ik wil je bedanken voor al jouw steun en vriendschap van de laatste jaren en wil je laten weten dat problemen van de laatste tijd geen invloed hoeven hebben op onze vriendschap.”

 

“Ik ben helemaal vergeten om nog te vragen naar jouw sollicitatiegesprek/date/belangrijke gebeurtenis. Oepsie, foutje bedankt! Hoop dat ik je snel weer kan spreken en weet dat ik aan je denk.”

Fouten maken is mensen en hoeft zeker niet erg te zijn. Hoe erg je hier in het begin ook van kunt balen, het is belangrijk om door te pakken. Laat zien dat je bent gegroeid en dat je het voortaan beter wilt doen. Een tekst met “Foutje, bedankt!” laat niet alleen zien dat je voldoende zelfspot hebt, maar ook jouw eigen fouten kunt herkennen. Herstel belangrijke vriendschappelijke relaties of zakenrelaties door je communicatief sterk op te stellen. Een kaartje of mail met een “Foutje, bedankt” tekst kan veel problemen op een goede manier oplossen.

Meer: