Bedankt bloemen

Soms wil je iemand gewoon even bedanken. Omdat ze iets bijzonders voor je hebben gedaan of omdat ze altijd voor je klaar staan, als je ze nodig hebt. Bedanken kun je op verschillende manier doen. Je hoeft niet meteen met grote cadeaus aan te komen, dat kan de ontvanger zich ook ongemakkelijk laten voelen. Een klein, persoonlijk gebaar wordt vaak net zo gewaardeerd. Bekijk hieronder enkele bedankt bloemen en teksten voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt bloemen
Bron: Greetz

Bedankt bloemen en kaarten

Natuurlijk kun je iemand bedanken door simpelweg je waardering uit te spreken. Dat is niet alleen bedankt zeggen, op het moment dat iemand iets voor je gedaan heeft. De boodschap komt namelijk beter aan, als je hem brengt op een ander moment. Uitspreken, dat je het heel erg waardeert, wat die persoon voor je doet of gedaan heeft, kost niks en zal gewaardeerd worden. Je waardering uitspreken hoeft natuurlijk niet per se face-to-face, maar het kan ook met een telefoontje of via whatsapp.

Een kaartje sturen

Een kaartje sturen is een veel gebruikte manier om iemand te bedanken. Er zijn zo veel kaarten verkrijgbaar, dat je altijd een kaartje uit kunt zoeken, die bij de persoon past. Je kunt naar de kaartenwinkel gaan en de kaart met de hand schrijven voor een mooie, persoonlijke boodschap. Als je niet makkelijk naar de winkel kunt, kun je ook online een kaart maken. Hoewel de tekst op de kaart dan getypt en niet met de hand geschreven is, kun je de boodschap toch persoonlijk maken. Schrijf een persoonlijke tekst, die precies zegt, wat degene voor je gedaan heeft en wat dat heeft betekend.

Bloemen

Bloemen zijn een uitstekende manier om waardering te laten zien. Bijna iedereen wordt blij van een mooie bos bloemen, maar koopt dit niet snel voor zichzelf. Je kunt de bloemen online bestellen en laten bezorgen of zelf in de bloemenwinkel kopen en langsbrengen. Hoe je ook zorgt, dat de bloemen de juiste plek komen, een kaartje met een lieve boodschap maken het gebaar persoonlijker. Je dankbaarheid op een goede manier beschrijven is lastig. Maar gelukkig kunnen wij je helpen.

Bloemen bedankt
Bron: Greetz

Welke boodschap schrijf je op je kaartje

Een simpel bedankt of dank je wel geeft natuurlijk al weer, wat je wilt zeggen. Uiteraard voeg je hier ook aan toe, waarvoor je iemand wilt bedankt. Bijvoorbeeld, “bedankt voor de gezellige dag”, “dank je wel, dat je voor me klaar staat of “bedankt voor je hulp”. Voor een persoonlijke boodschap kun je ook toevoegen, wat je voelt. Bijvoorbeeld, “bedankt voor de gezellige dag. Dit had ik even nodig in deze lastige tijd”. Of “ik waardeer je hulp heel erg”. Je kunt ook zeggen, wat je ergens van vond. Bijvoorbeeld “wat ontzettend lief, dat je mijn kat hebt verzorgd, toen ik in het ziekenhuis lag. Dat was een zorg minder voor me.”

Soms wil je iemand niet voor iets specifieks bedanken, maar meer in het algemeen. Ook dan wordt de boodschap duidelijker en persoonlijker, als je uitlegt, waarvoor je iemand bedankt. Denk aan “Bedankt, dat je al zo lang mijn vriendin bent”. Of “bedankt voor jouw aanwezigheid in mijn leven”. Een gemeend, persoonlijk bericht wordt altijd gewaardeerd.

Hieronder zijn enkele teksten te vinden die mooi zouden zijn voor op een kaartje voor bij een bos bloemen.

Teksten voor op een kaartje bij bos bloemen geven

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om iemand te bedanken, vooral als je het combineert met een bos bloemen op een kaartje:

 1. Een Bloeiend Bedankje: Met deze bloemen wil ik je bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Je bent als deze bloemen, een prachtige toevoeging aan mijn leven.
 2. Bloemen van Dankbaarheid: Deze bloemen zijn een kleine uiting van mijn grote dankbaarheid. Bedankt voor je vriendelijkheid.
 3. Een Boeket van Bedankt: Dit boeket is meer dan alleen bloemen; het is een symbool van mijn oprechte dank voor jouw hulp en steun.
 4. Bloemenpracht van Waardering: In deze bloemenpracht wil ik mijn diepe waardering voor jou uitdrukken. Bedankt voor alles.
 5. Dank je wel, Met Bloemen: Dank je wel, vergezeld van deze bloemen, als een kleine blijk van mijn dankbaarheid.
 6. Een Bloemengroet: Een kleurrijke bloemengroet om mijn waardering over te brengen. Jouw hulp heeft echt gebloeid in mijn leven.
 7. Bloemen van Geluk: Deze bloemen brengen niet alleen geluk, maar ook mijn oprechte dankbaarheid voor alles wat je hebt gedaan.
 8. Een Boeket van Dank: Dit boeket vertegenwoordigt mijn oprechte dank voor jouw inzet en vriendelijkheid. Bedankt voor alles.
 9. Bloemen van Vriendschap: Deze bloemen symboliseren niet alleen dankbaarheid, maar ook de vriendschap die we delen. Bedankt voor alles.
 10. Een Blijk van Dank: Dit boeket is een blijk van mijn dank voor je buitengewone hulp. Het is net zo mooi als jouw goedheid.
 11. Bloemen van Erkenning: Deze bloemen zijn een uiting van mijn erkenning voor jouw inzet. Bedankt voor alles wat je doet.
 12. Dankbaarheid in Bloei: Deze bloemen brengen niet alleen kleur in de kamer, maar ook dankbaarheid in mijn hart. Bedankt voor jouw vriendelijkheid.
 13. Een Bloemenzee van Dank: Een bloemenzee als symbool van mijn diepe dankbaarheid. Bedankt voor alles wat je voor me hebt betekend.
 14. Bloemen van Vreugde: Deze bloemen dragen niet alleen kleur, maar ook mijn vreugde en dankbaarheid. Bedankt voor je steun.
 15. Een Bloemrijk Bedankje: Dit bloemrijke bedankje is voor jou, als een kleine uiting van mijn grote dankbaarheid.
 16. Bloemen van Liefde: Deze bloemen drukken mijn liefde en dankbaarheid uit voor de persoon die je bent. Bedankt voor alles.
 17. Een Bloeiend Hart: Dit boeket draagt de bloemen van mijn dankbaarheid. Moge jouw hart bloeien zoals deze bloemen.
 18. Bloemen van Troost: Deze bloemen bieden troost en dankbaarheid. Bedankt voor je steun in moeilijke tijden.
 19. Een Boeket van Vreugde: Dit boeket is een symbool van vreugde en dankbaarheid voor jouw aanwezigheid in mijn leven.
 20. Bloemen van Trots: Met trots en dankbaarheid schenk ik je deze bloemen. Bedankt voor je fantastische bijdrage.

Het toevoegen van een persoonlijke boodschap aan een bos bloemen maakt het gebaar extra speciaal en laat de ontvanger weten hoezeer je hun inzet of hulp waardeert.

Meer: