Bedankt voor de fijne samenwerking

Wanneer, om welke reden dan ook, een samenwerking stopt of je wilt iemand in de bloemetjes zetten om hem of haar te bedanken voor de fijne samenwerking, dan is het soms moeilijk om de juiste woorden te vinden. Niet zozeer omdat je niet weet wat te schrijven maar omdat gevoelens, voor heel wat mensen, nu eenmaal moeilijk onder woorden te brengen zijn. Maar, niet getreurd. Wij helpen jou graag een eindje op weg met deze tekstjes die je, uiteraard, naar je persoonlijke situatie kunt aanpassen. Bekijk hieronder de bedankt voor de fijne samenwerking teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Samenwerken is niet altijd evident maar met jou had ik de mooiste tijd uit mijn carrière. Ik wil je dan ook uitbundig bedanken voor de samenwerking, de support en de vriendschap die ik mocht ontvangen.

Zo jammer dat je weggaat! Ik ben nu al jaloers op je volgende collega’s. Bedankt voor de fijne samenwerking want zonder jou was werken nooit zo leuk geweest. En mocht je ooit de tijd vinden, kom dan gerust nog eens langs zodat we lekker kunnen bijpraten.

Samen werken is samen leven op de werkvloer. Ik kon me geen betere collega wensen dan jij en daarvoor wil ik je hartelijk danken. Bedankt voor de mooie tijd die we samen konden doorbrengen als collega’s.

Lieve collega. De tijd van samenwerken is helaas voorbij. Mag ik je bedanken voor je inzet, je inzichten en je ijver want zonder jou was werken nooit zo aangenaam geweest. Bedankt dat je er altijd was, ik ga je ontzettend missen.

Het maakt niet uit waarheen je gaat, de samenwerking met jou zal ik nooit vergeten. Daarvoor wil ik je danken, uit het diepst van mijn hart. Jij was steeds mijn rots in de branding op de werkvloer en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Het ga je goed, lieve ex collega.

Bedankt voor de fijne samenwerking

Meer samenwerking teksten

 • Ik had gehoopt dat onze samenwerking nooit zou stoppen maar helaas, aan alle mooie liedjes komt ooit een eind. Hoe dankbaar ik je daar voor ben, kan ik onmogelijk in woorden beschrijven. Je zal het dus moeten doen met deze ontoereikende bewoordingen maar je snapt heus wel wat ik bedoel.
 • Hier scheiden onze wegen en dat doet pijn. Weet dat ik je zo hard ga missen en dat werken nooit meer hetzelfde zal zijn zonder jou. Driewerf bedankt om wie je bent en de hulp die ik van jou mocht ontvangen om alle obstakels tot een goed eind te brengen.
 • Dat onze samenwerking niet eeuwig zou duren, dat wisten we op voorhand. Dat ik je zou gaan missen als je wegging, dat was me ook reeds duidelijk. Maar dat je nu al zou gaan, dat had ik niet verwacht. Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor de tijd die we samen konden doorbrengen op de werkvloer.
 • Heb ik jou ooit gezegd hoe dankbaar ik ben voor onze samenwerking? Zonder jou was werken minder aangenaam en zou ik het allemaal niet voor mekaar krijgen. Bedankt om er altijd te zijn als ik je nodig heb. Bedankt voor de ondersteuning en de goede inzichten die je geeft. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat onze samenwerking nog lang mag duren.

En nog meer bedankt voor de fijne samenwerking teksten

 1. Algemene Dank: Dank voor de fijne samenwerking. Het was een waar genoegen met jou samen te werken.
 2. Waardering voor Samenwerking: Mijn oprechte waardering voor de fijne samenwerking. Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd.
 3. Bedankt voor de Efficiënte Samenwerking: Bedankt voor de efficiënte samenwerking. Het heeft het werk soepel doen verlopen.
 4. Dank voor de Positieve Samenwerking: Dank voor de positieve samenwerking. Jouw enthousiasme heeft ons project naar een hoger niveau getild.
 5. Waardering voor Teamwerk: Waardering voor het geweldige teamwerk. Samen hebben we indrukwekkende resultaten behaald.
 6. Bedankt voor de Synergie: Bedankt voor de synergie die onze samenwerking kenmerkte. Het heeft het werkplezier vergroot.
 7. Een Hartelijk Dankwoord: Met een hartelijk dankwoord wil ik mijn waardering uitspreken voor de fijne samenwerking.
 8. Diep Dankbaar voor Samenwerking: Diep dankbaar voor de samenwerking. Jouw professionaliteit en toewijding hebben indruk op me gemaakt.
 9. Bedankt voor de Constructieve Samenwerking: Bedankt voor de constructieve samenwerking. Het heeft bijgedragen aan het succes van ons project.
 10. Waardering voor Jouw Bijdrage: Waardering voor jouw waardevolle bijdrage aan ons gezamenlijke doel. Bedankt voor de inzet.
 11. Bedankt voor de Goede Communicatie: Bedankt voor de goede communicatie en samenwerking. Het heeft de lijnen helder gehouden.
 12. Een Gemeend Dankjewel: Een gemeend dankjewel voor de fijne samenwerking. Jouw betrokkenheid heeft het verschil gemaakt.
 13. Waardering voor Jouw Teamspirit: Waardering voor jouw teamspirit en samenwerkingsgeest. Het was inspirerend.
 14. Bedankt voor de Inspirerende Samenwerking: Bedankt voor de inspirerende samenwerking. Jouw ideeën hebben onze horizon verbreed.
 15. Een Groot Dankjewel: Een groot dankjewel voor de fijne samenwerking. Samen hebben we successen gevierd.
 16. Waardering voor Jouw Toewijding: Waardering voor jouw toewijding aan het gezamenlijke doel. Bedankt voor jouw inzet.
 17. Bedankt voor de Goede Samenwerkingssfeer: Bedankt voor de goede sfeer van samenwerking. Het heeft de werkomgeving positief beïnvloed.
 18. Diepe Erkenning voor Samenwerking: Diepe erkenning voor de fijne samenwerking. Jouw professionele aanpak wordt gewaardeerd.
 19. Bedankt voor de Flexibiliteit: Bedankt voor de flexibiliteit en samenwerking bij het aanpakken van uitdagingen. Het was een teaminspanning.
 20. Een Laatste Dankwoord: Met dit laatste dankwoord wil ik mijn waardering uiten voor de fijne samenwerking. Het was een leerzame reis.

Een bedankt voor de fijne samenwerking toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer: