Bedankt kaartje

Stuur een kaartje om iemand te bedanken. Ben je een collega dankbaar voor de goede inzet van de afgelopen maanden of wil je wellicht een vriend of vriendin bedanken voor de hulp die is geboden? Je kunt iemand altijd goed bedanken door een kaartje te sturen. Weet je niet zo goed hoe je jouw woorden van dankbaarheid kunt uitten op een kaart? Lees dan de volgende toepasselijke zinnen die je zelf kunt gebruiken als inspiratie voor een tekst op een kaart om iemand te bedanken. Bekijk hieronder ook een bedankt kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt kaartje en teksten

Bedanken voor de hulp

Wil je iemand bedanken voor alle hulp dat je hebt mogen ontvangen? Je kunt middels een kaart iemand goed bedanken. De volgende zinnen kun je gebruiken om iemand te bedanken voor de hulp:

“Ik stuur je dit kaartje omdat ik je wil bedanken voor alle hulp die je me hebt gegeven. Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en weet dat ik het enorm gewaardeerd.”

“Het is ontzettend fijn dat je me zo goed hebt geholpen. Ik wil je dan ook nog bedanken voor al jouw inzet van de laatste tijd.”

“Ik hoop dat je weet dat ik al je hulp enorm hebt gewaardeerd. Ik heb het wellicht niet zo vaak uitgesproken 3’ wil je dus dan ook via dit kaartje nog laten weten dat ik je wil bedanken voor al jouw hulp.”

“Het is bijzonder fijn om te weten dat ik van je op aankan. Daarom wil ik je ook nog een kaartje sturen om je te bedanken voor alle hulp die je hebt gegeven de laatste tijd.”

Bedankt kaartje
Bron: Greetz

Bedanken voor de samenwerking

Je kunt iemand ook een kaart sturen, wanneer is hier tevreden bent met de samenwerking. Dit kan zowel tijdens een project, maar is natuurlijk helemaal goed idee wanneer het project is afgerond. De volgende teksten en zinnen kun je gebruiken om op een kaartje te zetten om een persoon of een bedrijf waarmee je hebt samengewerkt te bedanken voor de samenwerking.

  • “Ik wil je nogmaals bedanken voor de sterke samenwerking. Ik vind het haast jammer dat het project af is. Ik heb namelijk erg genoten van de samenwerking en heb elke dag van het project als positief ervaren.”
  • “Ik wil je via deze kaart nog laten weten dat ik de samenwerking tijdens het project zeer heb gewaardeerd. Dankzij jouw goede inzet, vertrouwen in mij en het engelengeduld is het project niet alleen sneller maar ook beter afgerond.”
  • “Met een goed gevoel kijk ik terug op onze samenwerking. Ik wil je dan ook nog via deze kaart bedanken voor de fijne tijd die we samen hebben gehad.”
  • “Onze samenwerking verliep bijzonder soepel. Bedankt voor de tijd die je hebt geïnvesteerd in ons project.”
  • “Via dit kaartje wil ik je nog laten weten dat je erg dankbaar zijn voor het werk dat je voor ons hebt verzet.”
Bedankkaart
Bron: Greetz

Een kaartje sturen is altijd een goed idee. Zeker wanneer je iemand wilt bedanken. Een kaartje met een persoonlijke tekst kan veel voor iemand betekenen. Vergeet daarom niet om iemand te bedanken voor de geleverde service of hulp. Maak daarbij gebruik van de bovenstaande teksten als inspiratie.

Meer: