Bedankt gedichten

Er zijn verschillende manieren om onze waardering en dankbaarheid te tonen aan de mensen die deel uitmaken van ons leven, en denkend aan deze behoefte hebben wij enkele modellen van gedichten voor je afgescheiden om te gebruiken of inspiratie op te doen. Toon jouw dankbaarheid op een oprechte en objectieve manier. Zeg hoeveel je de persoon waardeert en toon jezelf beschikbaar om op een of andere manier terug te betalen wat je hebt ontvangen. Bekijk hieronder enkele bedacht gedichten voor bijvoorbeeld op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt gedichten
Bron: Greetz

8 mooie bedankt gedichten

Beste vriend, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Jouw hulp is niet alleen altijd welkom, maar ook heel belangrijk geweest. Weet dat ik ook tot jouw beschikking sta voor alles wat je nodig hebt en dat ik heel graag voor je zou doen wat je ook voor mij hebt gedaan. Hartelijk dank en een dikke knuffel!

Er zijn geen woorden om de dankbaarheid te beschrijven die ik op dit moment voel, en dit alles ingegeven door het prachtige gebaar dat je hebt getoond. Ik ben ontroerd te beseffen dat er zo’n goed mens op deze wereld is, die in staat is iets voor anderen te doen, gewoon uit edelmoedigheid. De wereld zou een betere plek zijn als iedereen zo’n groot hart had als jij. Dank je voor alles!

Ik schrijf dit eenvoudige bericht om je oprecht te bedanken voor de hulp die je mij hebt geboden. Ik sta tot jouw beschikking om jouw vrijgevigheid terug te betalen op elk moment dat het je schikt of nodig is. Nogmaals, bedankt voor alles!

Beste vriend, ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. In deze tijd is het zeldzaam om mensen te vinden die de kwaliteiten hebben die je heeft laten zien. Jouw menselijke kant is het kenmerk dat het meest opvalt. Dankzij jou, zijn er vandaag veel meer gelukkige mensen. Het zijn mensen zoals jij die van de wereld een betere plek maken. Mijn oprechte dank.

Dank je dat je zo’n positieve invloed in mijn leven hebt. Ik ben veel veranderd sinds ik je ontmoette. Ik ben geĆ«volueerd en volwassen geworden. Ik ben, zonder twijfel, een beter mens omdat ik jou in mijn leven heb. Je liet me inzien dat er meer opties waren, dat ik andere paden kon nemen, het was allemaal een kwestie van in mezelf geloven. Moge God zegen schenken aan hen die alleen mijn goed willen! Een dikke knuffel.

Gedicht kaart tekst
Bron: Greetz

Meer gedichten om te bedanken

  • Je hebt een hart van goud. Dankzij jou besefte ik dat woorden en daden de belangrijkste en effectiefste manier zijn om iemand te helpen. Dank je voor al die keren dat je jouw tijd aan mij hebt gewijd en dat je mij altijd zoveel kracht hebt gegeven. Een knuffel met al mijn genegenheid!
  • Ik dank je hartelijk voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je bent een bijzonder mens en ik dank je niet alleen voor je hulp maar ook voor het feit dat ik je in mijn leven heb. Weet dat ik er ook ben voor alles wat je nodig hebt!
  • Beste vriend, ik wil mijn oprechte en diepe dankbaarheid uitspreken dat ik jou in mijn leven heb. Ik ben enorm blij te weten dat ik iemand heb op wie ik kan rekenen. Ik vraag God je te vergelden voor alles wat je voor me gedaan hebt. Nogmaals, mijn oprechte dank.

Bedankt gedichten om je collega te bedanken

Hier zijn verschillende gedichten die je kunt gebruiken om een collega te bedanken:

Gedicht 1: Een Werkelijkheid van Dankbaarheid

In de kantoordrukte, in de dagelijkse strijd, Een collega als jij maakt alles licht. Met een glimlach die straalt als de zon, Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

Je inzet is als een flikkering van hoop, Een baken van licht als een vuurtoren op de stoep. Dus hier zijn wat woorden, bescheiden en fijn, Een gedicht van dankbaarheid, speciaal voor de jouwe.

Gedicht 2: De Dans van Samenwerking

In de dans van deadlines, in de symfonie van stress, Jij, mijn collega, bent de danspartner die ik koos, zonder enige gis. Samen hebben we gedanst door hoogten en laagten, Bedankt voor je steun, voor alles wat je hebt bijgedragen.

Met elke stap, elke beweging zo vloeiend, Hebben we samenwerking als kunst geboetseerd. Dus met dit gedicht, in rijm en in toon, Bedankt voor de dans, bedankt voor de schoonheid van onze tune.

Gedicht 3: Een Ode aan Jou, Collega

Een ode aan jou, mijn collega zo fijn, Met je glimlach als een zonnestraal, zo puur en rein. In vergaderingen en projecten, zij aan zij, Jouw bijdrage is als een heldere blauwe hemel in de grijze lucht zo grijs.

Bedankt voor de moeite, bedankt voor de lach, In ons dagelijkse werk, op ons gezamenlijk pad. Een gedicht van waardering, een klein eerbetoon, Voor een collega als jij, van zonsondergang tot opkomende maan.

Gedicht 4: De Kunst van Samenzijn

Als een penseelstreek op het doek van het leven, Jij, mijn collega, hebt kleur aan mijn dagen gegeven. Met elke interactie, een kunstwerk zo fijn, Bedankt voor het samenzijn.

In vergaderingen en koffiepauzes zo kort, Jouw aanwezigheid is als een warm comfort. Dus hier in deze regels, een gedicht van mijn hand, Bedankt voor alles, collega, in ons werkende land.

Gedicht 5: Een Lied van Dank

Een lied van dank, een melodie zo licht, Jij, mijn collega, maakt mijn gezicht altijd weer zacht. Door de projecten en de dagelijkse sleur, Bedankt voor je bijdrage, zo puur.

In dit lied van dank, een toon zo oprecht, Voor alles wat je hebt gedaan, een nederige oprecht. Een ode aan jou, mijn collega, mijn vriend, Bedankt voor alles, tot aan het einde.

Voel je vrij om deze gedichten aan te passen naar je eigen stijl en de specifieke situatie waarvoor je je collega wilt bedanken. Het belangrijkste is dat het je gevoelens van waardering en dankbaarheid weerspiegelt.

Een mooie bedankt gedicht toevoegen kan hieronder of stuur ons een e-mail.

Meer: