Bedankt voor alles

Wil je jouw waardering uitspreken, maar weet je niet goed hoe? Je kunt altijd een kaart sturen met een persoonlijke boodschap van dankbaarheid. Het maakt niet uit of je nu dankbaar bent voor de geleverde service, de band die jullie hebben opgebouwd of het feit dat je zo goed op de ander kan rekenen. Laat weten dat je de ander waardeert en stuurt een leuk kaartje om te bedanken voor alles. Je kunt de volgende bedankt voor alles teksten en voorbeeldzinnen gebruiken om op jouw kaart te schrijven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt voor alles in het algemeen

Zoek je naar een goede tekst om een dierbaar persoon te bedanken voor alles? Dan zijn dit een aantal leuke zinnen die je kunt schrijven op de kaart:

  • “Wat fijn dat je hebt geholpen. Bedankt voor alles.”
  • “Ik ben zeer dankbaar voor alles wat je afgelopen tijd voor me hebt gedaan. Middels dit kaartje wil ik je dan ook laten weten dat je ik je wil bedanken voor alles.”
  • “Het heeft om zeer goed gedaan om te weten dat we op je konden rekenen. Bedankt daarom voor alles wat je hebt gedaan en voor ons hebt betekent.”

Bedankt voor alles

Vrienden bedanken voor alles

Goede vriendschappen zijn goud waard. Het is dan ook zeker geen gek idee om jouw vriend(in) eens te bedanken voor alles wat hij of zij voor je heeft betekent. Doe inspiratie op uit de volgende voorbeelden:

“Lieverd, bedankt voor alles wat je voor me betekent. Ik wil je bedanken dat ik altijd bij je terecht kan, dat je een luisterend oor biedt en dat we ondanks alles nog altijd vrienden zijn. Bedankt voor alles.”

“Wat fijn dat we nog altijd vrienden zijn. Bedankt voor de fijne jaren en alles wat je voor me hebt gedaan de afgelopen tijd.”

“Het is de hoogste tijd om je eens goed te bedanken voor al die jaren vriendschap. Bedankt dan ook voor alles.”

Familie bedanken voor alles

Heb je veel aan jouw familie? Dan zijn woorden van dankbaarheid nooit ongepast. Schrijf bijvoorbeeld een van de volgende zinnen op een kaart om een familielid te bedanken voor alles:

“Lieve moeder/broer/tante/neef, ik ben dankbaar dat ik je familie mag noemen en wil je bedanken voor alles. Het doet me veel om te weten dat ik altijd op je kan rekenen.”

“Bedankt voor alles lieve familie. Het is zo bijzonder om te weten dat jullie me altijd bijstaan.”

“Wat is het fijn om familie te zijn met jou. Je hebt zoveel voor me gedaan en betekent. Het is dan ook de hoogste tijd om je eens te bedanken voor alles dat je voor me hebt gedaan.”

Dankbaarheid uitten is belangrijk in alle situaties. Wanneer je niet goed bent in het uitspreken van jouw dankbaarheid, is een kaartje met daarin een paar mooie persoonlijke woorden van dank een geweldige optie. Schrijf op waar jij dankbaar voor bent en bedank de ontvanger van de kaart voor alles dat hij/zij voor je heeft gedaan. De teksten hierboven kunnen als inspiratie dienen voor jouw volgende kaart.

Meer: