Bedankt voor de felicitaties

Wanneer je jarig bent geweest, promotie hebt gemaakt, een kind hebt gekregen of een andere belangrijke gebeurtenis hebt meegemaakt, kun je vele felicitaties verwachten. Dit is natuurlijk erg fijn, maar het is ook belangrijk om te bedanken voor alle felicitaties. Weet je niet zo goed hoe je iedereen moet bedanken of hoe je jouw dankbaarheid kunt uitten? Doe dan jouw voordeel met de volgende inspirerende teksten die je kunt gebruiken als bedankje voor de felicitaties. Bekijk hieronder de bedankt voor de felicitaties teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt voor de felicitaties in het algemeen

Wil je niet te diep ingaan op de felicitaties? Maar wil je ook niet dat de felicitaties onopgemerkt zijn gegaan? Dan zijn dit een aantal goeie teksten die je kunt gebruiken op de kaart te zetten om te bedanken voor de felicitaties.

“Hartelijk bedankt voor de felicitaties en de lieve woorden.”

“Bij deze wil ik je laten weten dat ik de felicitaties heb mogen ontvangen en jouw woorden doen me veel. Bedankt voor de felicitatie.”

“Ik wil je nog bedanken oor de kaart met felicitatie die je hebt gestuurd.”

Bedankt voor de felicitaties

Bedanken bij bijzondere felicitaties

Kwamen de felicitatie bij bijzondere gelegenheden? Dan is er natuurlijk helemaal mooi om de verzender van de kaart of mail te bedanken voor de fijne woorden. Dit kun je op de volgende manieren doen:

“Bedankt voor de lieve felicitaties die je hebt gestuurd. Het gaat met het nieuwe gezinnetje goed en jouw lieve kaart maakte onze dag nog beter.”

“Ik zag net jouw felicitatie voorbij komen en dit maakt mijn dag helemaal goed. Ik wil je dan bij deze ook bedanken voor de felicitatie die je hebt gestuurd.”

“Jouw mooie felicitatiewens valt in goede aarde. Wat fijn dat je wat van je hebt laten horen, ik waardeer het zeer.”

“Wat heb je me blij gemaakt met jouw kaart met mooie woorden. Het is een bijzondere tijd en ik vind het fijn dat we dit met jou kunnen delen. Bedankt voor de lieve kaart en we zien elkaar binnenkort.”

Feliciteren bij succes

Wil je iemand feliciteren met succes op zijn werk, carrière of leefsituatie? Dan kun je bijvoorbeeld de volgende tekst te gebruiken om op een kaart of in de mail te zetten:

 • “Wat een fantastisch nieuws! We hoorden dat je gepromoveerd bent en we willen je van harte feliciteren met dit mooie nieuws. We wensen je veel succes toe en hopen dat je het goed mag vieren.”
 • “ Je bent een echte kanjer. Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan. Hoop dat je plezier mag halen uit jouw nieuwe functie en dat je flink de carrière ladder mag op klimmen.”
 • “Gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Wat fijn dat je een nieuwe plek hebt om eigen te maken. Succes met de verhuizing en geniet van deze nieuwe stap.”

Er is altijd wel een reden om iemand te bedanken voor de felicitaties. Het kan alleen lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Gelukkig zijn er genoeg teksten die je kunt gebruiken om iemand hartelijk te bedanken. Maak gebruik van bovenstaande voorbeelden om altijd een goede tekst naar iemand te kunnen sturen om hem of haar te bedanken.

Meer bedankt voor de felicitaties teksten

 1. Eenvoudige Dank: Een eenvoudig “dankjewel” voor al jullie felicitaties. Het betekent veel voor me.
 2. Dank voor de Warmte: Dank jullie wel voor de warme felicitaties. Jullie hebben mijn dag extra speciaal gemaakt.
 3. Waardering voor Jullie Wensen: Mijn oprechte waardering voor al jullie lieve felicitaties. Dank jullie wel!
 4. Bedankt voor Jullie Aandacht: Bedankt voor jullie aandacht en felicitaties. Ik ben dankbaar voor de liefde en steun.
 5. Dankbaar voor de Felicitaties: Dankbaar voor al jullie felicitaties. Ze hebben mijn hart verwarmd.
 6. Jullie Felicitaties Betekenen Alles: Jullie felicitaties betekenen alles voor me. Bedankt voor het delen in mijn vreugde.
 7. Dank voor Jullie Goede Wensen: Dank voor jullie goede wensen en felicitaties. Het maakt mijn viering compleet.
 8. Waardering voor de Feestvreugde: Mijn diepe waardering voor de feestvreugde die jullie hebben toegevoegd met jullie felicitaties.
 9. Bedankt voor de Feeststemming: Bedankt voor het bijdragen aan de feeststemming met jullie hartelijke felicitaties.
 10. Dank voor de Vrolijkheid: Dank jullie wel voor de vrolijkheid die jullie aan mijn dag hebben toegevoegd met jullie felicitaties.
 11. Jullie Maken het Speciaal: Jullie maken mijn dag speciaal met jullie felicitaties. Bedankt voor het delen in mijn geluk.
 12. Dankbaar voor de Vriendelijkheid: Dankbaar voor de vriendelijkheid die blijkt uit jullie felicitaties. Het raakt mijn hart.
 13. Bedankt voor de Liefdevolle Woorden: Bedankt voor de liefdevolle woorden en felicitaties. Ze worden gekoesterd.
 14. Jullie Wensen Verlichten Mijn Dag: Jullie felicitaties verlichten mijn dag. Bedankt voor het verspreiden van vreugde.
 15. Waardering voor de Enthousiaste Felicitaties: Mijn oprechte waardering voor jullie enthousiaste felicitaties. Ze hebben mijn glimlach verbreed.
 16. Dank voor de Positieve Energien: Dank voor de positieve energie die jullie hebben gebracht met jullie felicitaties. Het wordt gewaardeerd.
 17. Jullie Maken het Compleet: Dank jullie wel voor het compleet maken van mijn viering met jullie warme felicitaties.
 18. Bedankt voor de Goede Wensen: Bedankt voor de goede wensen en felicitaties. Ze hebben mijn hart geraakt.
 19. Waardering voor de Vrolijke Noten: Mijn waardering voor de vrolijke noten die jullie hebben toegevoegd met jullie felicitaties.
 20. Bedankt voor de Liefde: Bedankt voor de overweldigende liefde en felicitaties. Ik voel me gezegend.

Het uiten van dankbaarheid voor ontvangen felicitaties toont waardering voor degenen die de tijd hebben genomen om jou te feliciteren en maakt het moment nog specialer. Het laat zien dat hun wensen oprecht gewaardeerd worden.

Meer: