Bedankt meester

Ben je erg blij met jouw meester? Laat hem dit dan weten door hem te bedanken. Je kunt hem een cadeautje geven om jouw waardering te uitten, maar je kunt natuurlijk ook een kaartje schrijven. Vind je het lastig om een goede tekst te vinden om op deze kaart te schrijven? Doe dan inspiratie op uit de volgende voorbeeldteksten voor de meester. Bekijk hieronder de bedankt meester teksten en kaarten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt meester!

Bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar

Is het schooljaar ten einde? Dan is dit natuurlijk het moment om jouw meester te bedanken voor de fijne lessen en het fijne schooljaar. Je kunt de volgende teksten als bedankje op een kaart schrijven voor de meester.

 

“Lieve meester, ik heb genoten het afgelopen schooljaar. Dank je wel voor alle goede lessen en de fijne sfeer in de klas.”

“Wat was het een bijzonder jaar. Ik wil je bedanken voor de inzet voor onze klas en alle hulp die je hebt geboden. Iedere dag was het een feest om naar school te gaan.”

“Dank je wel meester voor de afgelopen schooljaar. Ik heb enorm om je grapjes moeten lachen en heb altijd met veel plezier kunnen luisteren naar de mooie verhalen. Ik heb dit jaar veel geleerd en ben je hier erg dankbaar voor. Bedankt en tot ziens volgend jaar op school.”

Bedankt meester
Bron: Greetz

De meester stopt met lesgeven

Heeft de meester en leeftijd bereikt waarop hij met pensioen kan of heeft de meester ervoor gekozen om ergens anders les te gaan geven? Dan is het ook goed om tijdens het afscheid van de meester hem te bedanken voor de fijne lessen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken als bedankje.

“Wat jammer dat je weggaat meester. Ik vond je altijd een toffe leraar en zal je zeker missen op school. Bedankt voor alle interessante lessen die je hebt gegeven.”

“Lieve meester, ik heb veel van je geleerd de afgelopen jaren. Ik vind het dan ook erg jammer dat je weggaat. Via deze kaart wil ik laten weten dat ik jouw hulp erg heb gewaardeerd. Bedankt voor alle toewijding naar ons als leerlingen.”

“Je was mijn favoriete meester en ik wil je bedanken voor alle lessen die je hebt gegeven. Ik wens je veel succes toe en wil je laten weten dat ik je een geweldige meester vond.”

Bedankkaart meester
Bron: Greetz

Een woord van dank

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere momenten waarop je jouw meester kunt bedanken. Hier lees je dan ook een paar algemene woorden van dank die je voor jouw meester kunt gebruiken.

  • “Meester, je bent een topper. Bedankt voor alles.”
  • “Bedankt voor al je geduld. Ik was wellicht niet een makkelijke leerling, maar wil je wel ontzettend bedanken voor alle hulp, geduld en vertrouwen dat je in mij hebt gehad.”

Het is goed om jouw meester te laten weten dat je het waardeert. Dit hoeft echt niet alleen aan het einde van het jaar, maar je kunt hem natuurlijk ook altijd bedanken wanneer hij je heeft geholpen. Doe inspiratie op uit de bovenstaande teksten om altijd zelf een leuk kaartje te creëren met een mooie tekst om hem te bedanken.

Meer: