Bedankt tekst zakelijk

Als ondernemer is het belangrijk om jouw zakelijke relaties te onderhouden. Dit doe je niet alleen door overleg met zakelijke partners te houden en zakelijke relatiegeschenken te bieden, een bedankwoord op zijn tijd is vrijwel net zo belangrijk. Weet je niet goed hoe je zakelijk iemand kunt bedanken of ben je op zoek naar inspiratie voor zakelijke bedankteksten? Lees dan gauw verder voor inspiratie en voorbeeldbeeldteksten voor zakelijke bedankwoorden. Bekijk hieronder de bedankt tekst zakelijk voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt tekst zakelijk
Bron: Greetz

Bedankt tekst zakelijk voor op een kaart

Algemene bedankjes

Er zijn genoeg momenten waarop je iemand in jouw team of contacten wilt bedanken. Laat je inspireren door de volgende algemene teksten die je kunt gebruiken op een kaart of in de mail:

“Bedankt voor de fijne samenwerking.”

“Ik wil je bedanken voor de fijne zakenrelatie en zie uit naar samenwerking in de toekomst.”

“Bedankt voor al jouw inzet bij ons bedrijf.”

“We zijn je/jullie erg dankbaar voor het advies, service en uitwerking van plannen voor ons bedrijf.”

“Mijn waardering is ontzettend groot voor de geleverde prestaties. Ik wil jullie daarom dan ook bij deze hartelijk bedanken voor de totale inzet die jullie hebben geleverd.”

“Ik heb veel respect voor de manier waarop jullie werken en wil jullie dan ook nog bedanken voor de geleverde prestaties.”

Zakelijke kaart bedankt
Bron: Greetz

Bedankt bij zakelijk afscheid

Stoppen jullie met een samenwerking of gaat een partner de business verlaten? Dan is het goed om een zakelijk afscheid goed onder woorden te brengen. Hier lees je een aantal voorbeelden:

  • “Bedankt voor de jarenlange inzet en de hulp met ons bedrijf. Zonder jouw inzet waren we nooit zo ver gekomen.”
  • “Via deze weg wil je je bedanken voor de goede samenwerking die we hebben gehad. Bedankt voor het vertrouwen, de inzet en de behaalde prestaties.”
  • “Wat was het fijn om samen te werken. Hartelijk bedankt voor al jouw inzet en ik wens je al het goede bij toekomstige ondernemingen.”

Bedankteksten om zakenrelaties te onderhouden

Het is belangrijk om in contact te blijven met jouw zakelijke relaties. Door af en toe iets van je te laten horen, blijft het vlammetje branden. Een bedankje op zijn tijd, is dus zeker een goede zet. Deel de volgende teksten om zakenrelaties warm te houden:

“Een bedankje is zeker op zijn plaats. Nog bedankt voor de jarenlange trouwe hulp en ik zie uit naar de toekomst als zakelijke partners.”

“Aan het einde van het jaar wil ik je nog bedanken voor de goede samenwerking van het afgelopen jaar. Ik wens je een succesvol zakelijk jaar toe en hoop dat we ook volgend jaar iets voor elkaar kunnen betekenen.”

“Jouw steun en vertrouwen zijn me zeer bijgebleven. Ik wil je dan nog ook bedanken voor al het werk dat je voor me hebt verricht. Dit is zeker niet onopgemerkt gebleven. Bedankt voor alles en ik zie uit naar een verdere samenwerking.”

Het onderhouden van contacten als onderneming is ontzettend belangrijk. Een manier om jouw zakelijke contacten goed te onderhouden, is door waardering uit te blijven spreken. Een mail of kaart naar jouw zakelijke relaties met daarin woorden van dank voor hun werk, is dan ook het minste wat je kunt doen. Maak gebruik van bovenstaande inspiratieteksten om te gebruiken bij jouw zakelijke bedankjes.

Meer: