Bedankt juf

Wil je de juf aan het eind van het jaar bedanken voor al haar inzet en hulp? Het is dan leuk om een bedankje te schrijven voor de juf. Weet je niet goed wat je op de kaart als bedankje moet schrijven voor jouw juffrouw? Doe dan inspiratie op uit de volgende bedankteksten voor de juf.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt juf teksten (algemeen)

Er zijn genoeg momenten waarop je de juf kunt bedanken. Wil je gewoon een algemene tekst die je nog even op een kaartje kunnen schrijven voor de juf? Maak dan gebruik van de onderstaande algemene bedankt teksten voor de juf.

“Lieve juf, bedankt voor al jouw hulp het afgelopen jaar.”

“Bedankt dat je me geholpen hebt juf met het leren van nieuwe vaardigheden.”

“Ik vond het heel gezellig dit jaar met jou juf, bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd.”

Bedankt juf
Bron: Greetz

Bedankje aan het einde van het jaar:

Is het leerjaar ten einde? Dan is dit het moment om de juf te bedanken. Zij heeft het hele jaar de kinderen geholpen en ze zijn flink gegroeid. Het is dan ook een goed moment om haar te bedanken via een kaartje. Lees gauw verder want goede teksten zijn om op zo’n kaart te schrijven

  • “Het was een fantastisch jaar. Bedankt voor alles wat je hebt geleerd en de leuke dagen die we hebben gehad.”
  • “Dit schooljaar is voorbij gevlogen. Ik heb veel plezier gehad en wil je bedanken voor alle dagen dat je me hebt geholpen.”
  • “Dit schooljaar is veel te snel voorbij gegaan. Ik heb dankzij de juf elke dag plezier gehad op school. Ik wil je daarom erg bedanken voor het leuke jaar en hoop je volgend jaar weer in de klas te zien.”
  • “Ik heb dit jaar veel geleerd dankzij de juf. Ik wil je daarom ook ontzettend bedanken voor alle leuke activiteiten en opdrachten die we hebben gedaan.”

Juf bedankt kaart

Bedankjes bij afscheid:

Stop de juf met lesgeven? Dit is ook een perfecte gelegenheid om de juffen eens goed te bedanken voor al haar inzet in het lesgeven. Hieronder lees je een aantal goeie teksten die op een afscheidskaart kunt zetten voor de juf.

“Ik vind het erg jammer dat hij weggaat juf. Ik heb veel plezier met u gehad en hoop dat u veel geluk heeft met uw nieuwe avontuur (op de andere school, andere baan of met pensioen.)

“Het is ontzettend jammer dat je weggaat. Je was een zeer lieve juf en ik heb veel van je geleerd dit jaar. Ik wens je heel veel succes en al het geluk bij je nieuwe uitdaging.”

“Wat jammer dat je stopt als juf. Ik vond je een hartstikke lieve juf en hoop dat je nog veel andere kinderen ook kunt helpen.”

Het is goed om de juf af en toe in het zonnetje te zetten. Dit hoeft niet alleen aan het einde van het jaar, maar kan ook wanneer je gewoon erg dankbaar bent voor de juf. Een leuk procentje of een kaart is dan altijd een goede manier om haar te bedanken. Maak gebruik van bovenstaande tekst om op de bedankkaart te zetten voor de juf. Een mooie bedankt juf tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer: