Bedankt juf

Wil je de juf aan het eind van het jaar bedanken voor al haar inzet en hulp? Het is dan leuk om een bedankje te schrijven voor de juf. Weet je niet goed wat je op de kaart als bedankje moet schrijven voor jouw juffrouw? Doe dan inspiratie op uit de volgende bedankteksten voor de juf.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Bedankt juf teksten (algemeen)

Er zijn genoeg momenten waarop je de juf kunt bedanken. Wil je gewoon een algemene tekst die je nog even op een kaartje kunnen schrijven voor de juf? Maak dan gebruik van de onderstaande algemene bedankt teksten voor de juf.

“Lieve juf, bedankt voor al jouw hulp het afgelopen jaar.”

“Bedankt dat je me geholpen hebt juf met het leren van nieuwe vaardigheden.”

“Ik vond het heel gezellig dit jaar met jou juf, bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd.”

Bedankt juf
Bron: Greetz

Bedankje aan het einde van het jaar:

Is het leerjaar ten einde? Dan is dit het moment om de juf te bedanken. Zij heeft het hele jaar de kinderen geholpen en ze zijn flink gegroeid. Het is dan ook een goed moment om haar te bedanken via een kaartje. Lees gauw verder want goede teksten zijn om op zo’n kaart te schrijven

 • “Het was een fantastisch jaar. Bedankt voor alles wat je hebt geleerd en de leuke dagen die we hebben gehad.”
 • “Dit schooljaar is voorbij gevlogen. Ik heb veel plezier gehad en wil je bedanken voor alle dagen dat je me hebt geholpen.”
 • “Dit schooljaar is veel te snel voorbij gegaan. Ik heb dankzij de juf elke dag plezier gehad op school. Ik wil je daarom erg bedanken voor het leuke jaar en hoop je volgend jaar weer in de klas te zien.”
 • “Ik heb dit jaar veel geleerd dankzij de juf. Ik wil je daarom ook ontzettend bedanken voor alle leuke activiteiten en opdrachten die we hebben gedaan.”

Juf bedankt kaart

Bedankjes bij afscheid:

Stop de juf met lesgeven? Dit is ook een perfecte gelegenheid om de juffen eens goed te bedanken voor al haar inzet in het lesgeven. Hieronder lees je een aantal goeie teksten die op een afscheidskaart kunt zetten voor de juf.

“Ik vind het erg jammer dat hij weggaat juf. Ik heb veel plezier met u gehad en hoop dat u veel geluk heeft met uw nieuwe avontuur (op de andere school, andere baan of met pensioen.)

“Het is ontzettend jammer dat je weggaat. Je was een zeer lieve juf en ik heb veel van je geleerd dit jaar. Ik wens je heel veel succes en al het geluk bij je nieuwe uitdaging.”

“Wat jammer dat je stopt als juf. Ik vond je een hartstikke lieve juf en hoop dat je nog veel andere kinderen ook kunt helpen.”

Het is goed om de juf af en toe in het zonnetje te zetten. Dit hoeft niet alleen aan het einde van het jaar, maar kan ook wanneer je gewoon erg dankbaar bent voor de juf. Een leuk procentje of een kaart is dan altijd een goede manier om haar te bedanken. Maak gebruik van bovenstaande tekst om op de bedankkaart te zetten voor de juf. Een mooie bedankt juf tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Grappige teksten om een juf te bedanken

Hier zijn verschillende grappige teksten en spreuken die je kunt gebruiken om een juf te bedanken:

 1. Bedankt voor de Wijsheid: Juf, bedankt voor al je wijsheid en geduld. Je bent als een encyclopedie, maar dan veel leuker om naar te luisteren!
 2. Dankjewel voor de ‘Juf-magic’: Juf, ik weet niet hoe je het doet, maar je hebt een speciale ‘juf-magic’ waarmee je elke klas omtovert tot een avontuurlijke leerreis!
 3. Bedankt voor de ‘Puntige’ Grappen: Juf, jouw humor is als een puntenslijper voor de ziel – het maakt alles scherp en een beetje kleurrijker. Bedankt voor de lachlessen!
 4. Dank voor de ‘Rekenkundige’ Hulp: Juf, bedankt voor al je ‘rekenkundige’ hulp. Ik weet nu dat appels verdelen door het aantal vrienden niet altijd werkt, maar het was het proberen waard!
 5. Bedankt voor de ‘Spelling Bijles’: Juf, dankzij jouw spelling bijlessen ben ik erachter gekomen dat ‘knoeien’ geen correcte spelling is voor ‘kunnen’. Oeps!
 6. Dank voor de ‘Tijdreis’ in de Geschiedenisles: Juf, bedankt voor de geschiedenisles die als een tijdreis voelde. Het lijkt erop dat ik nu meer weet over de Vikingen dan over mijn buren!
 7. Bedankt voor de ‘Leerzame Avonturen’: Juf, jouw lessen zijn als leerzame avonturen. Het voelt alsof we elke dag op ontdekkingsreis gaan in de wereld van kennis en grapjes.
 8. Dankjewel voor de ‘Magische Leesuurtjes’: Juf, bedankt voor de magische leesuurtjes. Je hebt boeken omgetoverd tot schattenkaarten en woorden tot betoverende spreuken!
 9. Bedankt voor de ‘Chemische’ Experimenten: Juf, bedankt voor de ‘chemische’ experimenten. Ik heb misschien niet alle elementen onthouden, maar ik weet nu wel dat cola en mentos een explosieve combinatie zijn!
 10. Dank voor de ‘Wiskundige Hocus Pocus’: Juf, dank voor je wiskundige hocus pocus. Je maakt zelfs algebra leuk, en dat is een prestatie op zich!
 11. Bedankt voor de ‘Artistieke’ Inspiratie: Juf, jouw kunstlessen zijn als een Picasso in de maak. Mijn tekeningen lijken misschien meer op abstracte kunst, maar ik heb er plezier in!
 12. Dank voor de ‘Sportieve’ Aanmoediging: Juf, bedankt voor de sportieve aanmoediging. Ik heb misschien niet alle sporten onder de knie, maar ik kan nu wel de warming-up perfect uitvoeren!
 13. Bedankt voor de ‘Biologische’ Ontdekkingen: Juf, dank voor de biologische ontdekkingen. Ik weet nu dat planten water nodig hebben, maar mijn cactus beweert nog steeds het tegendeel!
 14. Dankjewel voor de ‘Muzikale’ Noten: Juf, bedankt voor de muzikale noten in de klas. Mijn zangtalent mag dan discutabel zijn, maar mijn liefde voor muziek is gegroeid!
 15. Bedankt voor de ‘Aardrijkskundige’ Reis: Juf, jouw aardrijkskundelessen voelen als een wereldreis. Wie had gedacht dat de zeven continenten zo interessant konden zijn?

Voel je vrij om deze grappige teksten en spreuken aan te passen aan je eigen situatie. Het doel is om je waardering op een leuke en lichte manier over te brengen naar je juf.

Meer: