Bedankt spreuken

Dankbaarheid is een van de edelste gevoelens, maar zij wordt niet altijd geuit. Om je te helpen alle goede dingen die je in jouw leven ontvangt te erkennen, hebben wij de beste bedankzinnen voor alle situaties geselecteerd. Bekijk hieronder de bedankt spreuken voor bijvoorbeeld op een kaart of bij een cadeau. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt spreuken
Bron: Greetz

Bedankt spreuken voor op een kaart

God dank je voor het verlichten van mijn pad. Mijn leven is getekend door dagelijkse verwezenlijkingen, waaraan ik soms niet de nodige waarde toeken, maar ik weet dat de genade van God op alle momenten van mijn leven aanwezig is.

Ik ben dankbaar voor alle moeilijkheden die ik in mijn leven heb doorstaan. Het waren grote tegenstanders, maar ze maakten mijn overwinningen veel smakelijker.

Here God, vandaag wil ik niets vragen, omdat ik al zoveel gevraagd heb en mij al zoveel gegeven is. Ik wil je gewoon bedanken!

Veel mooie dingen kunnen niet worden gezien of aangeraakt, ze worden gevoeld in het hart. Wat jij voor mij hebt gedaan is er één van. En ik dank je uit de grond van mijn hart. Dank je.

Ook al betekent het woord “dank u” nog zo veel, het zal niet volledig uitdrukken hoe belangrijk jouw attente en delicate gebaar voor mij was. Hartelijk dank voor jouw hulp!

Spreuk bedankt kaart
Bron: Greetz

Meer spreuken over iemand bedanken

 • Gebaren van genegenheid, aandacht en vriendelijkheid doen ons beseffen hoe bijzonder sommige mensen zijn in de manier waarop zij zijn en hoe welkom hun daden zijn. Dank je wel.
 • Heer, elke dag word ik begiftigd met een onmetelijke rijkdom. Leer mij lieve ogen te hebben om waar te nemen, en bovenal om te danken. Dank je voor alles!
 • Het leven is een geschenk om intens van te genieten. Ik dank God dat Hij mij zoveel zegeningen heeft geschonken en mij heeft laten inzien hoe mooi de vreugde van het leven is.
 • Ik wil je bedanken dat je me leuk vond zoals ik ben. Omdat je mij aanvaard hebt met mijn gebreken en ook mijn deugden weet te prijzen. Om me te leren dat we elke dag opnieuw kunnen beginnen. Omdat je me een ander mens laat voelen en omdat ik weet dat ik altijd op je kan rekenen.
 • Hoe dankbaar ik ook ben jouw liefde te hebben gewonnen, ik kom nog woorden tekort om de vreugde te tonen aan jouw zijde te leven! Dankzeggen is de verstandigste manier om van de ander een heelal van vreugde te maken, want erkennen is een vriendelijk blijk van dankbaarheid!
 • Soms stuurt God engelen om ons te helpen. Jij was een van die engelen die naar mij gestuurd zijn, ik kan je alleen maar bedanken. Dank je wel. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jouw vrijgevigheid beloond zal worden wanneer je het het meest nodig hebt.
 •  Er zijn mensen die onze reis zinvoller maken en ons beter maken. Ik dank je voor de uitgewisselde energie, voor de voortdurende genegenheid, moge ons leven altijd vol energie, optimisme, genegenheid en vreugde blijven. Dank je wel.
 • Elke dag die we leven is een kans die niet meer terugkomt. Daarom moeten wij altijd aan het begin om Gods leiding vragen en er aan het eind aan denken om te danken.

Mooie bedankt spreuken toevoegen aan deze pagina kan hieronder. Bijvoorbeeld een tekst over een collega, juf, meester of iemand anders bedanken.

Grappige spreuken om te bedanken

Hier zijn verschillende grappige teksten en spreuken die je kunt gebruiken om op een lichte en humoristische manier je dankbaarheid over te brengen:

Algemene Grappige Bedankt Spreuken:

 1. Bedankt voor alles! Als waardering een calorie was, zou ik nu officieel obees zijn.
 2. Mijn dank is zo groot als mijn stapel onbeantwoorde e-mails. Maar serieus, bedankt!
 3. Bedankt voor je hulp. Zonder jou zou mijn chaos waarschijnlijk nog chaotischer zijn.
 4. Jouw hulp was als een reddingsboei in een zee van mijn eigen onhandigheid. Bedankt voor het redden!
 5. Bedankt voor je hulp. Als ik een goudstaaf had voor elke keer dat je me uit de problemen hebt geholpen, zou ik nu een fortuin hebben.

Bedankt voor een Geschenk:

 1. Bedankt voor het geweldige cadeau! Je hebt mijn talent om te raden wat er in pakketten zit totaal ondermijnd.
 2. Bedankt voor het cadeau. Het was zo geweldig dat ik het meteen aan mijn kat moest verstoppen, anders neemt ze het over.
 3. Dank je wel voor het cadeau! Ik zou je een high five geven, maar je hebt me al iets veel beters gegeven.
 4. Bedankt voor het cadeau. Het is officieel cooler dan eenhoorns die op regenbogen rijden.
 5. Jouw cadeau was als een ninja – onverwacht, krachtig en een absolute hit. Bedankt!

Bedankt voor Hulp:

 1. Bedankt voor je hulp! Als ik een genie in een fles had, zou ik mijn wensen opslaan voor de volgende keer.
 2. Bedankt voor het bijspringen. Je bent als een superheld, maar dan zonder cape en met een koffiemok.
 3. Dank je wel voor je hulp. Je hebt me gered van een ‘bijna-catastrofe’, wat waarschijnlijk een understatement is.
 4. Bedankt voor je hulp. Als er ooit een ‘Bedankt-Olympiade’ was, zou jij zeker een gouden medaille winnen.
 5. Jouw hulp was als een GPS voor het leven, behalve dat je me niet de verkeerde kant op stuurde. Bedankt voor de goede begeleiding!

Bedankt voor Vriendschap:

 1. Bedankt voor je vriendschap! Je hebt bewezen dat goede vrienden moeilijk te vinden zijn – vooral als je zelfs je eigen sleutels niet kunt vinden.
 2. Bedankt voor de lachbuien, de diepe gesprekken en alles daartussenin. Jouw vriendschap is als wifi – het maakt het leven beter.
 3. Dank je wel voor je vriendschap. Je bent als een broer/zus van een andere moeder, alleen maar grappiger.
 4. Bedankt voor het tolereren van mijn maffe trekjes. Als waardering besef ik dat je een medaille verdient.
 5. Jouw vriendschap is als een pizza – ook al is het koud, het blijft geweldig. Bedankt voor het delen van mijn sausachtige momenten!

Voel je vrij om deze grappige teksten en spreuken aan te passen aan je eigen situatie. Het belangrijkste is dat ze een glimlach op het gezicht van de ontvanger brengen!

Meer: