Bedankt spreuken

Dankbaarheid is een van de edelste gevoelens, maar zij wordt niet altijd geuit. Om je te helpen alle goede dingen die je in jouw leven ontvangt te erkennen, hebben wij de beste bedankzinnen voor alle situaties geselecteerd. Bekijk hieronder de bedankt spreuken voor bijvoorbeeld op een kaart of bij een cadeau. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten en kaarten:
Alle teksten
Bedankt teksten en meer
Schrijftips en meer inspiratie
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt spreuken
Bron: Greetz

Bedankt spreuken voor op een kaart

God dank je voor het verlichten van mijn pad. Mijn leven is getekend door dagelijkse verwezenlijkingen, waaraan ik soms niet de nodige waarde toeken, maar ik weet dat de genade van God op alle momenten van mijn leven aanwezig is.

 

Ik ben dankbaar voor alle moeilijkheden die ik in mijn leven heb doorstaan. Het waren grote tegenstanders, maar ze maakten mijn overwinningen veel smakelijker.

 

Here God, vandaag wil ik niets vragen, omdat ik al zoveel gevraagd heb en mij al zoveel gegeven is. Ik wil je gewoon bedanken!

 

Veel mooie dingen kunnen niet worden gezien of aangeraakt, ze worden gevoeld in het hart. Wat jij voor mij hebt gedaan is er één van. En ik dank je uit de grond van mijn hart. Dank je.

 

Ook al betekent het woord “dank u” nog zo veel, het zal niet volledig uitdrukken hoe belangrijk jouw attente en delicate gebaar voor mij was. Hartelijk dank voor jouw hulp!

Spreuk bedankt kaart
Bron: Greetz

Meer spreuken over iemand bedanken

 • Gebaren van genegenheid, aandacht en vriendelijkheid doen ons beseffen hoe bijzonder sommige mensen zijn in de manier waarop zij zijn en hoe welkom hun daden zijn. Dank je wel.
 • Heer, elke dag word ik begiftigd met een onmetelijke rijkdom. Leer mij lieve ogen te hebben om waar te nemen, en bovenal om te danken. Dank je voor alles!
 • Het leven is een geschenk om intens van te genieten. Ik dank God dat Hij mij zoveel zegeningen heeft geschonken en mij heeft laten inzien hoe mooi de vreugde van het leven is.
 • Ik wil je bedanken dat je me leuk vond zoals ik ben. Omdat je mij aanvaard hebt met mijn gebreken en ook mijn deugden weet te prijzen. Om me te leren dat we elke dag opnieuw kunnen beginnen. Omdat je me een ander mens laat voelen en omdat ik weet dat ik altijd op je kan rekenen.
 • Hoe dankbaar ik ook ben jouw liefde te hebben gewonnen, ik kom nog woorden tekort om de vreugde te tonen aan jouw zijde te leven! Dankzeggen is de verstandigste manier om van de ander een heelal van vreugde te maken, want erkennen is een vriendelijk blijk van dankbaarheid!
 • Soms stuurt God engelen om ons te helpen. Jij was een van die engelen die naar mij gestuurd zijn, ik kan je alleen maar bedanken. Dank je wel. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jouw vrijgevigheid beloond zal worden wanneer je het het meest nodig hebt.
 •  Er zijn mensen die onze reis zinvoller maken en ons beter maken. Ik dank je voor de uitgewisselde energie, voor de voortdurende genegenheid, moge ons leven altijd vol energie, optimisme, genegenheid en vreugde blijven. Dank je wel.
 • Elke dag die we leven is een kans die niet meer terugkomt. Daarom moeten wij altijd aan het begin om Gods leiding vragen en er aan het eind aan denken om te danken.

Mooie bedankt spreuken toevoegen aan deze pagina kan hieronder. Bijvoorbeeld een tekst over een collega, juf, meester of iemand anders bedanken.

Meer: